Author Topic: Noticed That Subspace Comms Was Down for a While  (Read 1867 times)

Offline JES

  • Member
  • Posts: 101
    • View Profile
Noticed That Subspace Comms Was Down for a While
« on: November 10, 2014, 11:18:41 AM »
 Up until a few moments ago, when I tried to access this forum for the last couple of hours, I noticed that I kept getting a HostGator bad gateway page whenever I tried to do so.

 Is there any reason to be concerned, or was this just one of those occasional glitches/niggles?

 I was so perturbed, I nearly reported this forum was down on the TrekBBS, and only didn't when I tried to access this forum one last time, and found that I could finally access it.

 Anyways, glad to see that it didn't stay down for very long. ;D

Offline CX

  • Distinguished Member
  • Posts: 9,682
  • Bully!
    • View Profile
Re: Noticed That Subspace Comms Was Down for a While
« Reply #1 on: November 10, 2014, 12:17:46 PM »
I get that with my site every once in a while.  As far as I know it's an error on their end with their server or something along those lines.
"Black care rarely sits behind a rider whose pace is fast enough." - TR


Offline Bernd

  • Administrator
  • Distinguished Member
  • Posts: 7,865
  • Lord of the Bored
    • View Profile
Re: Noticed That Subspace Comms Was Down for a While
« Reply #2 on: November 14, 2014, 03:43:14 AM »
Could have been a temporary server problem. Hosts usually deem a few hours of outage once in a while acceptable, even if they promise 99.9% uptime.